Chestnut cellulose sanding sealer 500 ml

article number: 18120
  • Chestnut cellulose sanding sealer 500 ml
€ 21,40 (per tube) incl. VAT€ 17,69 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock Shipping costs € 4,90 Or free pickup in Arnhem

Product information

Een sneldrogende sealer die zorgt voor een goede basis voor alle afwerkingen die een sealer nodig hebben. U kunt de cellulose sealer gebruiken voor gedraaid hout maar ook voor ruw hout. Combinaties met andere producten moeten eerst getest worden.

Deze formule bevat geen tolueen en xyleen. Het product voldoet aan EN71 en is veilig voor speelgoed. Alleen aangeraden voor binnengebruik. Het product kan aangebracht worden met een verfpistool, bekijk hiervoor goed hun handleiding.

Gebruiksaanwijzing draaiwerk
Nadat het werk klaar is voor de afwerking, kan de draaibank uit en een dunne laag Cellulose Sanding Sealer worden opgebracht met een schone doek of kwast. Wacht tot de sealer droog is, meestal na 5 minuten en schuur het oppervlak glad met fijn schuurmateriaal. Het hout is nu geseald voor de afwerking.

Ander gebruik
Cellulose Sanding Sealer kan met een kwast worden aangebracht op de meeste houten oppervlakken, maar houd rekening met de snelle droging. Voor grote stukken is ervaring vereist. Cellulose Sanding Sealer kan verdund worden met Cellulose Thinners. Kwasten kunnen schoongemaakt worden met Cellulose Thinners.

Attachments

Specifications

Inhoud: 500 ml in bus

Extra information

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information