Chestnut friction polish

article number: 18135
  • Chestnut friction polish
€ 30,70 (per tube) incl. VAT€ 25,37 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock Shipping costs € 4,90 Or free pickup in Arnhem

Product information

Friction Polish zorgt voor een hoogglanzende afwerking die ideaal is voor kleinere voorwerpen. Het heeft een hoge concentratie schellak die zorgt voor een goede laagopbouw. Het is hierdoor ook niet noodzakelijk om een sealer te gebruiken, maar elke Sanding Sealer kan gebruikt worden. Friction Polish kan niet gebruikt worden op producten die vaak gewassen moeten worden.

Gebruiksaanwijzing
VOOR GEBRUIK GOED SCHUDDEN
Het is normaal dat schellak in opgeloste vorm naar de bodem zakt. Door het schudden mengt de vloeistof weer.

Draaiwerk
Zorg dat het werk goed fijn geschuurd is. Stop de draaibank en breng een dunne laag Friction Polish aan met een papieren doek. Terwijl de Friction Polish aan het drogen is, kan de draaibank weer worden aangezet. Druk de vochtige doek tegen het werkstuk en gebruik meer kracht voor een hogere glans.

Ander gebruik
Om de Friction Polish op andere werkstukken te gebruiken, kan met een doek een kleine hoeveelheid ingeboend worden. Poets met ronde bewegingen de Polish uit tot de juiste glans is bereikt.

Attachments

Specifications

Inhoud: 500 ml in bus

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information