Chestnut acryl glans lak 400 ml

article number: 18147
  • Chestnut acryl glans lak 400 ml
€ 14,90 (per tube) incl. VAT€ 12,31 excl. VAT
  • Currently out of stock
    Not in stock, ask for the delivery time Shipping costs € 4,90 Or free pickup in Arnhem

Product information

Hout en andere materialen zullen eruit zien alsof ze een plastic laagje omvatten. Spuit de acryl lak simpel op het object, dus gebruik geen kwasten en doeken. Sneldrogend. Deze multi-inzetbare, sneldrogende acryl lak is makkelijk op te brengen en geeft een harde glanzende laag. Het kan behalve voor hout, ook gebruikt worden voor de bescherming van papier, het tegengaan van oxidatie van koper, zilver, brons etc en voor het dichten van schakelsystemen, metaal en verf. Bij het gebruik van stencils en ontwerpen altijd eerst testen. Het gebruik van een stofmasker is zeer aan te raden om inhalatie van stof tijdens het spuiten te voorkomen. Dit product bevat geen CFK’s.

Gebruiksaanwijzing
GOED SCHUDDEN VOOR GEBRUIK. Zorg dat het hout een zijdezacht oppervlak heeft. Het is belangrijk dat Cellulose of Acrylic Sanding Sealer gebruikt wordt vóór Acrylic Gloss Lacquer. Andere producten moeten eerst worden getest. Nadat de sealer is gedroogd en geschuurd, spuit een dun evenredig laagje op het oppervlak vanaf 25 tot 30 cm. Onder normale omstandigheden zal de lak droog zijn in 20 minuten. Meerdere lagen (tot een maximum van 3) mogen opgebracht worden als dat nodig is, laat wel 20 minuten rusten tussen elke laag. Het glansniveau van de laatste laag kan verhoogd worden door het gebruik van Burnishing Cream.

Ander gebruik
Voor toepassingen anders dan hout hoeft geen Sanding Sealer te worden gebruikt. Het oppervlak moet schoon, droog en vetvrij zijn. Gebruik de lak als hierboven besproken.

Attachments

Specifications

Inhoud: 400 ml in spuitbus

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information