Tormek MB-102 Multi Base zijslijphulpstuk voor T-7 en T-8

article number: 32350
  • Tormek MB-102 Multi Base zijslijphulpstuk voor T-7 en T-8
  • Tormek MB-102 Multi Base zijslijphulpstuk voor T-7 en T-8
  • Tormek MB-102 Multi Base zijslijphulpstuk voor T-7 en T-8
€ 83,90 (per piece) incl. VAT€ 69,34 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock Shipping costs € 4,90 Or free pickup in Arnhem

Product information

Met de MB-102 Multi Base kunt u aan de zijkant van Tormek (diamant)wielen het gereedschap slijpen. Hierdoor ontstaat een volledig vlak snijvlak op uw gereedschap.

Bij slijpen op de ronding van een slijpsteen kan het voorkomen dat u niet alle vlakken van het gereedschap evenredig slijpt. Dit gebeurt vaak bij gereedschap dat nagenoeg even breed, of breder, is als de slijpsteen. Met de Multi Base slijpt u op de verticale zijkant van de (diamant)steen. Door het grotere oppervlak van deze zijkant beweegt u het gereedschap niet snel meer naast de steen. U slijpt het gereedschap daardoor overal evenveel.

De Multi Base heeft een afstellijn waarmee u de slijppositie kunt vastzetten. Stel de Multibase af op basis van uw gereedschap en de benodigde hoek.

De MB-102 Multi Base is een vervanging van de MB-100. Deze nieuwe Multi Base heeft twee extra bevestigingen voor uw slijphulpstukken waardoor u deze ook verticaal kunt positioneren.

Let op! Het slijpen op de vlakke zijkant van reguliere stenen, zorgt ervoor dat deze vlakke kanten hol worden.

Specifications

Fabrikantnummer: MB-102

Geschikt voor: Tormek T4, T7, T8, 2000 en 2006

Extra information

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information