Stanley snelspan bankschroef

article number: 4239779
 • Stanley snelspan bankschroef
 • Stanley snelspan bankschroef
 • Stanley snelspan bankschroef
 • Stanley snelspan bankschroef
 • Stanley snelspan bankschroef
 • Stanley snelspan bankschroef
 • Stanley snelspan bankschroef
of € 44,50 voor € 29,95 (per piece) incl. VAT € 24,75 excl. VAT
 • Delivery from stock
  In stock shipping costs € 4,90
 • Deal until 31-03-2022

Product information

De innovatieve Stanley snelspanbankschroef met stalen klemconstructie bedient u met één hendel. Met deze hendel zet u een object vast in de klembekken (vergrendeling) en zal u de klem ontgrendelen. De klembekken glijden in aluminium rails om snel te openen en te sluiten. Deze aluminium rails  zijn voorzien van schroefdraad waarmee u de bankschroef aan een werkbank kunt monteren. U kunt ook kiezen voor montage aan een werkblad met behulp van de meegeleverde tafelklemmen

De beschermkappen (80 mm, hard kunststof) kunnen worden verwijderd zodat u stalen bekken kunt gebruiken wanneer nodig.

Met groot gemak opent en sluit u de bekken voor een snelle herpositionering van de klem. Door de hendel naar beneden te duwen (in een pompende beweging) wordt een object in de bankschroef geklemd. Door de hendel iets naar boven te halen wordt de klem ontgrendeld en kunt u de klem herpositioneren.

Specifications

Spanbreedte: 80 mm
Spanwijdte: 115 mm

Afmetingen (b x l x h): 80 x 280 x  130 mm

Materiaal: staal, aluminium, kunststof

Gewicht: 1,6 kg

Inhoud:
- snelspan bankschroef
- 2 tafelklemmen

Extra information

Bekijk hier een demonstratie video:

Reviews (1) with an average of 5.0 stars

StarStarStarStarStar

Deze Stanley snelspan bankschroefjes zijn ideaal om gemonteerd op schragen of een workmate op locatie te gebruiken. Klemvermogen goed voor de capaciteit van de bekken welke voorzien kunnen worden van bijgeleverde losse rubberen kapjes om het werkstuk niet te beschadigen. De bijgeleverde bevestigingsklemmen zijn degelijk en glijden gemakkelijk in de aan de zijkanten aangebrachte rails en kunnen er niet uit zichzelf uitvallen zodat verlies ervan voorkomen wordt Voor deze aantrekkelijke actieprijs zeker aan te bevelen. Uitvoering van de bankschroefjes overtrof mijn verwachtingen gezien de huidige reputatie van Stanley. Een aanrader voor iedere houtbewerker/timmerman die ook een derde handje kan gebruiken buiten de werkplaats.

Door Ger op 16 mei 2018

Write a review

Also view

Compare
vink_een_product_aan_dat_u_wilt_vergelijken