Peaktool werkbankspindel 340 mm

article number: 31142
  • Peaktool werkbankspindel 340 mm
  • Peaktool werkbankspindel 340 mm
  • Peaktool werkbankspindel 340 mm
€ 38,55 (per piece) incl. VAT € 31,86 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock shipping costs € 4,90

Product information

Peaktool werkbankspindel die u kunt monteren op uw eigen werkbank. U boort een gat van circa 30 mm in de rand van de werkbank, schuift het spindel in het gat en schroeft deze vast! Het voorste deel van de werkbankspindel monteert u aan het losse deel zodat u uw hout kunt klemmen. De totale bruikbare lengte van deze spindel is 340 mm.

Specifications

Totale lengte: 440 mm
Werklengte: 340 mm
Afmeting draad: 28x5 mm
Gewicht: 3,2 kg

Extra information

Peaktool
Peaktool is het huismerk van Baptist. Peaktool staat voor kwalitatief hoogwaardige handgereedschappen en toebehoren voor een aantrekkelijke prijs. Het zijn producten en complete series, die wij zelf samenstellen en rechtstreeks importeren van diverse fabrieken over de hele wereld.

De lederen producten komen bijvoorbeeld uit Frankrijk en de Peaktool bankschroeven komen uit dezelfde Chinese fabriek als andere A-merken. Onze Peaktool ‘Basic’ schaven komen uit India, terwijl de reguliere Peaktool schaven Luban/Qiangsheng schaven uit China zijn. Wij hebben met veel fabrikanten al jaren contact, waardoor we de kwaliteit, betrouwbaarheid en service kunnen waarborgen die u van Baptist gewend bent.

Reviews

Be the first to write a review!

Write a review

Also view

Compare
vink_een_product_aan_dat_u_wilt_vergelijken