Razertip flexibele aansluitkabel 1 meter standaard

Produktnummer: 24863
  • Razertip flexibele aansluitkabel 1 meter standaard
€ 20,40 (pro Stück) inkl. MwSt€ 16,86 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf Lager Versandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim

Kombinationen

Razertip regeleenheid + kabel

169,40 inkl. MwSt140,00 ohne MwSt
Auf Lager

Razertip SL1 regeleenheid + aansluitkabel

239,40 inkl. MwSt197,85 ohne MwSt
Auf Lager

Razertip SL3 regeleenheid + aansluitkabel

286,40 inkl. MwSt236,69 ohne MwSt
Auf Lager

Produktinformationen

Aansluitkabel voor de Razertip regeleenheden met een standaard pryografie-pen. De kabel kunt u ook gebruiken wanneer u uw regeleenheid met een standaard pen gaat gebruiken met een Heavy Duty pen.

Hoe stelt u uw Razertip producten samen?
1. Kies uw regeleenheid.
2. Kies uw (Heavy Duty) aansluitkabel en pyrografiepen.
3. Kies uw pyrografiepunt(en).

Anhänge

Eigenschaften

Fabrikantnummer: CORD1FL

Lengte: 1 meter
Aansluiting: male-male

Aansluiten op een standaard pyrografie-pen.

Weitere Informationen

Brandschilderen; de Razertip pyrografieproducten
Razertip is een bedrijf die zich helemaal heeft toegelegd op pyrografie apparatuur. Zij maken brandschilderapparaten die bedoeld zijn voor de veeleisende gebruiker. Niet alleen hebben ze een groot assortiment aan verschillende pennen met vaste tips, ze hebben ook een brandpen voor verwisselbare tips.

Als u met een Razertip set gaat werken kunt u voor de meest uit te voeren werkzaamheden kiezen voor de HD pennen, de Heavy Duty uitvoeringen, die beter gekoeld worden door het specifieke handvat en die voorzien zijn van stevige tips. Voor de wat minder te gebruiken detailpennen kunt u kiezen uit de standaardpennen.

Ook bieden ze een pen aan waarbij u de tips kunt wisselen wat bij de andere pennen dus niet kan. Wisseltips hebben voordelen en nadelen. Voordeel is dat u met een handvat en verschillende tips, zelfs zelfgemaakte tips, kunt werken. Nadeel is dat u de pen moet laten afkoelen als u wilt wisselen. Een wisselpen is daarom vooral geschikt voor langer werken met dezelfde tip.

In een van de mooiste boeken die we hebben over pyrografie, het boek van Lora S. Irish, Great Book Of Woodburning, kunt u niet alleen zien dat deze uiterst vaardige kunstenares met Razertip werkt, ze legt ook op heel inzichtelijke wijze in haar boek met foto’s uit hoe u dat doet.

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen