Chestnut lemon oil 1000 ml

Produktnummer: 18139
  • Chestnut lemon oil 1000 ml
  • Chestnut lemon oil 1000 ml
  • Chestnut lemon oil 1000 ml
€ 36,05 (pro Box ) inkl. MwSt€ 29,79 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf Lager Versandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

Lemon Oil is een matglanzende, niet plakkende afwerking voor op onbehandeld hout, met een lichte citroengeur. Het benadrukt de natuurlijke schoonheid van het hout en heeft door de citroengras olie een lekker aroma. Lemon Oil oxideert niet en heeft een waterresistente afwerking. Het is ideaal voor de afwerking van de binnenkant van kasten en laden. Wrijf deze waterdichte afwerking met een zachte doek in het hout. De citroenolie kan ook gebruikt worden bij het houtdraaien, door de doek horizontaal tegen het werk te drukken. Het werkstuk zal er stralend uitzien!

Gebruiksaanwijzing
Lemon oil kan alleen gebruikt worden op onbehandeld hout. Alle andere afwerkingen inclusief andere oliën moeten compleet verwijderd worden voor behandeling. Eventueel opgebrachte beitsen moeten eerst goed drogen. Nadat het hout heel fijn is afgewerkt, kan de Lemon Oil royaal worden opgebracht met een kwast of doek. Laat het 15 minuten intrekken en neem de overtollige olie af met een schone droge doek. Laat de olie 24 uur uitharden. Als er meer lagen gewenst zijn eerst 24 uur laten drogen, fijn opschuren en de olie weer aanbrengen. Wood Wax 22 kan gebruikt worden over de olie als glanzende finish. Kwasten kunnen in terpentijn worden schoongemaakt. Gebruikte doeken in afgesloten potten bewaren of plat te drogen leggen.

Met dit blik Lemon Oil van 1000 ml kunt u één laag met ongeveer een oppervlakte van circa 12 tot 14 vierkante meter bestrijken.

Anhänge

Eigenschaften

Inhoud: 1000 ml in blik

Tip! Test voor gebruik op het daadwerkelijke oppervlak de olie op een proefstuk. Ook transparante of kleurloze olie geeft een andere tint aan het hout.

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen