Workshop: Krimppot maken met Harald Lamon oktober 2023

Ontdek de magie van een krimppot! Harald Lamon van het Lepelhuis in België komt op zaterdag 28 oktober naar Arnhem om een dagworkshop krimppot maken te geven. 

Het idee van een krimppot is vrij eenvoudig: hol een verse stam hout uit, klem er een droge bodem in, laat de stam drogen - dus krimpen - en voilà er ontstaat een potje. Deze dagworkshop begint dan ook met het op maat zagen van een vers stammetje hout. Harald legt u alle vervolgstappen uit om tot een mooi resultaat te komen. Omdat er gewerkt wordt met vers hout zal het hout gaan krimpen. Hierdoor ontstaat er een potje dat mooi dicht is enkel en alleen door het krimpen van het hout. Als afwerking kan de krimppot nog geschilderd worden. Als laatste komt het dekseltje op maat dat mooi aansluit en net een beetje klemt. Een mooie creatie als resultaat!

Bij elke stap wordt er dieper in gegaan op het gereedschap en de techniek. Iedereen gaat naar huis met minstens één afgewerkt potje. Komt u de magie van de krimppot ontdekken?

De dagworkshop krimppot maken met Harald Lamon vindt plaats in onze cursusruimte, deze bevindt zich op zo'n 100 meter afstand van onze winkel in Arnhem. We werken met een groep van maximaal tien deelnemers.

Deze volledig verzorgde workshop is inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee, lunch en intensieve begeleiding!

Datum en tijd
- Zaterdag 28 oktober van 09:30 tot ca. 16:30 uur

Kosten
€ 105,- incl. btw per deelnemer.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan deze workshop, ‘bestel’ en betaal deze dan via onze webwinkel. In de week voor deelname aan de workshop ontvangt u een e-mail met praktische informatie.

We zien u graag op zaterdag 28 oktober!

Afmelden
Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meld u dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: support@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening. Meldt u zich binnen vier dagen van de workshop af dan brengen wij 100% van de workshopkosten in rekening.

Na deze workshop de smaak te pakken? Kies dan voor een vervolgcursus bij het Lepelhuis. Klik hier voor meer informatie over zijn cursussen.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u ermee akkoord, dat er door een van onze medewerkers foto's worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Kontakt
Telefon: 026-3512856
Adresse: Vlamoven 32
PLZ: 6826 TN
Ort: Arnhem

Website Lepelhuis