JSP PowerCap Active beschermkap met luchtventilatie

article number: 27936
  • JSP PowerCap Active beschermkap met luchtventilatie
  • JSP PowerCap Active beschermkap met luchtventilatie
  • JSP PowerCap Active beschermkap met luchtventilatie
€ 469,00 (per piece) incl. VAT€ 387,60 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock shipping costs € 4,90

Product information

De JSP PowerCap Active is een lichtgewicht en soepele beschermkap dat uw gezicht, hoofd en luchtwegen beschermt. De kap is voorzien van beschermmateriaal zodat deze als helm kan dienen. Het beschermglas is soepel en is dan ook eenvoudig om uw gezicht heen te bevestigen. Met de stoffen hechting rondom het glas sluit u het gehele gezicht goed af.

Vervolgens zet u aan de achterzijde de accu aan en wordt de lucht gezuiverd. De lucht stroomt vanaf boven door het filter naar binnen. Aan de onderzijde in de flap zitten 'ontluchtingsgaten'.

Het filter bevat een pre-filter voor het grovere stof en vervolgens zuivert het fijnstof. Het filter is niet geschikt tegen dampen. Het filter is geschikt om deeltjes tegen te gaan tot 1 micron.

De Lithium Ion accu werkt 8 uur en het volledig opladen duurt 16 uur. Een Lithium Ion accu heeft als voordeel dat u te allen tijde de accu vol kunt laden. Het opladen kan zowel door de stekker direct op de kap aan te sluiten, als de accu los te klikken en in het acculader te plaatsen.

Meegeleverd is een luchttoevoer controle bakje. Plaats de kap op de kop en daarna het bakje op de luchttoevoer. Aan de hand van de rood-groen indicatie ziet u of het filter nog geschikt is.

Attachments

Specifications

Fabrikantnummer: CAE601-941-100

Gebruik accu: 8 uur
Oplaadtijd: 16 uur

Gewicht: ca. 650 gram

Norm: EN812+A1, EN12941+A2 TH1P
Bescherming: deeltjes tot 1 micron

Inclusief:
- beschermkap met soepele gezichtsbescherming
- twee filters en pre-filters
- accu
- accu-lader
- luchttoevoer controlebakje
- Engels, Frans en Noorstalige handleiding

Extra information

Bekijk hieronder een instructie video:

Bekijk Jspgo.com voor meer informatie over de veiligheids- en gebruiksvoorschriften.

Also view

Reviews

Baptist maakt gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. More information