Stanley blokschaaf #102

article number: 152225
  • Stanley blokschaaf #102
€ 27,95 (per piece) incl. VAT€ 23,10 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock Shipping costs € 4,90 Or free pickup in Arnhem

Product information

Deze blokschaaf met de beitel in een lage hoek (21°), is ideaal voor het schaven van kopshout en fineer of laminaat. De diepte is in te stellen en ook kunt u de schuininstelling bepalen.

Tip! Voordat u een nieuwe schaaf in gebruik neemt, adviseren wij de schaaf eerst schoon te maken en de metalen onderdelen in te smeren met Camelia olie.

Specifications

Fabrikantnummer: 1-12-102

Lengte: 140 mm
Schaafbreedte: 33 mm
Materiaal: gietstaal

Extra information

Stanley schaven
Stanley schaven hebben nog steeds een naam hoog te houden bij de meeste houtbewerkers. Stanley was dan ook één van de pioniers op het gebied van de metalen schaven en beschikte, lang geleden inmiddels, over een zeer breed assortiment van goede kwaliteit.

Let op! De Stanley schaven ogen als stabiele en kwalitatieve schaven, maar in de praktijk valt dit vaak tegen. Wie tegenwoordig een Stanley schaaf koopt doet er goed aan het gereedschap goed te controleren en, het is helaas nodig, de schaafbeitel te scherpen, de zool en zijkanten te vlakken en de mondopening te controleren voor ingebruikname. Wij adviseren dan ook om eens te kijken bij andere merken die vaak een betere prijs/kwaliteit verhouding hebben.

Also view

Reviews

Baptist uses Trusted Shops as an independent service provider for obtaining reviews. Trusted Shops has taken steps to ensure that these are genuine reviews. More information