Tormek MB-102 Multi Base zijslijphulpstuk voor T-7 en T-8

Produktnummer: 32350
  • Tormek MB-102 Multi Base zijslijphulpstuk voor T-7 en T-8
  • Tormek MB-102 Multi Base zijslijphulpstuk voor T-7 en T-8
  • Tormek MB-102 Multi Base zijslijphulpstuk voor T-7 en T-8
€ 81,55 (pro Stück) inkl. MwSt€ 67,40 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf lager Versandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

Met de MB-102 Multi Base kunt u aan de zijkant van Tormek (diamant)wielen het gereedschap slijpen. Hierdoor ontstaat een volledig vlak snijvlak op uw gereedschap.

Bij slijpen op de ronding van een slijpsteen kan het voorkomen dat u niet alle vlakken van het gereedschap evenredig slijpt. Dit gebeurt vaak bij gereedschap dat nagenoeg even breed, of breder, is als de slijpsteen. Met de Multi Base slijpt u op de verticale zijkant van de (diamant)steen. Door het grotere oppervlak van deze zijkant beweegt u het gereedschap niet snel meer naast de steen. U slijpt het gereedschap daardoor overal evenveel.

De Multi Base heeft een afstellijn waarmee u de slijppositie kunt vastzetten. Stel de Multibase af op basis van uw gereedschap en de benodigde hoek.

De MB-102 Multi Base is een vervanging van de MB-100. Deze nieuwe Multi Base heeft twee extra bevestigingen voor uw slijphulpstukken waardoor u deze ook verticaal kunt positioneren.

Let op! Het slijpen op de vlakke zijkant van reguliere stenen, zorgt ervoor dat deze vlakke kanten hol worden.

Eigenschaften

Fabrikantnummer: MB-102

Geschikt voor: Tormek T4, T7, T8, 2000 en 2006

Weitere Informationen

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen