Stanley blokschaaf #102

Produktnummer: 152225
  • Stanley blokschaaf #102
€ 27,95 (pro Stück) inkl. MwSt€ 23,10 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf Lager Versandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

Deze blokschaaf met de beitel in een lage hoek (21°), is ideaal voor het schaven van kopshout en fineer of laminaat. De diepte is in te stellen en ook kunt u de schuininstelling bepalen.

Tip! Voordat u een nieuwe schaaf in gebruik neemt, adviseren wij de schaaf eerst schoon te maken en de metalen onderdelen in te smeren met Camelia olie.

Eigenschaften

Fabrikantnummer: 1-12-102

Lengte: 140 mm
Schaafbreedte: 33 mm
Materiaal: gietstaal

Weitere Informationen

Stanley schaven
Stanley schaven hebben nog steeds een naam hoog te houden bij de meeste houtbewerkers. Stanley was dan ook één van de pioniers op het gebied van de metalen schaven en beschikte, lang geleden inmiddels, over een zeer breed assortiment van goede kwaliteit.

Let op! De Stanley schaven ogen als stabiele en kwalitatieve schaven, maar in de praktijk valt dit vaak tegen. Wie tegenwoordig een Stanley schaaf koopt doet er goed aan het gereedschap goed te controleren en, het is helaas nodig, de schaafbeitel te scherpen, de zool en zijkanten te vlakken en de mondopening te controleren voor ingebruikname. Wij adviseren dan ook om eens te kijken bij andere merken die vaak een betere prijs/kwaliteit verhouding hebben.

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen