Workshop 2 pyrografie met Think Pink Studio op zaterdag 4 november 2023 middag

Produktnummer: 33104
Nieuw
  • Workshop 2 pyrografie met Think Pink Studio op zaterdag 4 november 2023 middag
  • Workshop 2 pyrografie met Think Pink Studio op zaterdag 4 november 2023 middag
  • Workshop 2 pyrografie met Think Pink Studio op zaterdag 4 november 2023 middag
  • Workshop 2 pyrografie met Think Pink Studio op zaterdag 4 november 2023 middag
€ 59,00 (pro Stück) inkl. MwSt€ 48,76 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf lager Gratis Lieferung Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

Wilt u eens proberen of pyrografie (houtbranden) iets voor u is? Op zaterdag 4 november verzorgen wij in samenwerking met Mascha Bossuyt van Think Pink Studio de workshop kennismaken met pyrografie.

In 2,5 uur tijd maakt u kennis met pyrografie en de tools van Razertip. Mascha behandelt de beginnerstechnieken en laat u werken met 2 à 3 pyrografiepunten. Er is ook de gelegenheid om vragen te stellen over de gereedschappen en gebruikte methodes.

De workshop pyrografie met Think Pink Studio vindt plaats in onze cursusruimte, deze bevindt zich op zo'n 100 meter afstand van onze winkel in Arnhem. We werken met een groep van maximaal tien deelnemers.

Deze volledig verzorgde workshop is inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en intensieve begeleiding!

We zien u graag op zaterdag 4 november!

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meld u dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: support@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening. Meldt u zich binnen vier dagen van de workshop af dan brengen wij 100% van de workshopkosten in rekening.

Eigenschaften

Datum en tijd
Zaterdag 4 november van 13:30 uur tot ca.16:00 uur.

Kosten
€ 59,- incl. btw per deelnemer.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan deze workshop? Voeg dit product dan toe aan uw winkelwagen en rond de bestelling verder af. In de week voor deelname aan deze workshop ontvangt u een e-mail met praktische informatie.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u ermee akkoord dat er door een van onze medewerkers foto's worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Cadeau
Wilt u deze workshop cadeau geven? Vul dan bij het afronden van uw bestelling in het opmerkingenveld in op welke naam de workshop komt te staan. U ontvangt dan een 'workshop cadeaubon' om zelf te printen en cadeau te geven.

Weitere Informationen

Na deze workshop de smaak te pakken? Kies dan voor een vervolgcursus bij Think Pink Studio. Klik hier voor meer informatie over de cursussen.

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen