Workshop 1 lepelsnijden met VersHout op zaterdag 4 november 2023 ochtend

Produktnummer: 31592
Nieuw
  • Workshop 1 lepelsnijden met VersHout op zaterdag 4 november 2023 ochtend
  • Workshop 1 lepelsnijden met VersHout op zaterdag 4 november 2023 ochtend
  • Workshop 1 lepelsnijden met VersHout op zaterdag 4 november 2023 ochtend
  • Workshop 1 lepelsnijden met VersHout op zaterdag 4 november 2023 ochtend
€ 55,00 (pro Stück) inkl. MwSt€ 45,45 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf lager Gratis Lieferung Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

Normaal geven Sjors van der Meer en Job Suijker met hun bedrijf VersHout cursussen en workshops in het bos. Cursisten bewerken er vers hout, met én in de natuur. Op zaterdag 4 november geven Sjors en Job de workshop lepelsnijden in onze cursusruimte in Arnhem! 

Warm en droog in deze cursusruimte ervaart u zelf hoe stimulerend en opbeurend het is om iets met uw eigen handen te maken. In deze drie uur durende workshop leert u werken met vers hout door middel van verschillende mes- en bijltechnieken met uitgebreide veiligheidsinstructies. Sjors en Job begeleiden u in een ontspannen sfeer bij deze fijne kennismaking met vers hout.

De workshop lepelsnijden met VersHout vindt plaats in onze cursusruimte, deze bevindt zich op zo'n 100 meter afstand van onze winkel in Arnhem. We werken met een groep van maximaal twaalf deelnemers.

Deze volledig verzorgde workshop is inclusief: hout, gebruik gereedschappen, koffie/thee en intensieve begeleiding! Er wordt gewerkt met scherp gereedschap, deelname is op eigen risico.

We zien u graag op zaterdag 4 november!

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, meld u dan uiterlijk tot twee weken voor de workshop af. Dat kan per e-mail naar: support@baptist.nl. We retourneren u dan het volledige bedrag. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, dan brengen wij 50% van de workshopkosten in rekening. Meldt u zich binnen vier dagen van de workshop af dan brengen wij 100% van de workshopkosten in rekening.

Eigenschaften

Datum en tijd
Zaterdag 4 november van 09:30 uur tot ca. 12:30 uur.

Kosten 
€ 55,- incl. btw per deelnemer.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan deze workshop? Voeg dit product dan toe aan uw winkelwagen en rond de bestelling verder af. In de week voor deelname aan deze workshop ontvangt u een e-mail met praktische informatie.

Bij aanmelding voor deze workshop gaat u ermee akkoord dat er door een van onze medewerkers foto's worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Cadeau
Wilt u deze workshop cadeau geven? Vul dan bij het afronden van uw bestelling in het opmerkingenveld in op welke naam de workshop komt te staan. U ontvangt dan een 'workshop cadeaubon' om zelf te printen en cadeau te geven.

Weitere Informationen

Na deze workshop de smaak te pakken? Kies dan voor een vervolgcursus in het bos! Klik hier voor meer informatie over het aanbod van VersHout.

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen