Presentatie 4 Sorby op zaterdag 15 april 2023 middag

Produktnummer: 34348
Nieuw
  • Presentatie 4 Sorby op zaterdag 15 april 2023 middag
  • Presentatie 4 Sorby op zaterdag 15 april 2023 middag
  • Presentatie 4 Sorby op zaterdag 15 april 2023 middag
  • Presentatie 4 Sorby op zaterdag 15 april 2023 middag
€ 10,00 (pro stuk) inkl. MwSt€ 8,26 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf lager Gratis Lieferung Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

Op zaterdag 15 april komt Clive Brooks van Robert Sorby naar Baptist Arnhem om een presentatie te geven over de verschillende houtdraaigereedschappen van Sorby!

Tijdens deze drie uur durende presentatie worden de diverse Sorby houtdraaigereedschappen met enthousiasme en toewijding gedemonstreerd. Van het grote assortiment aan verschillende houtdraaibeitels tot de unieke SteadyPro leunspaan, van de Sandmaster tot aan de Pro-Edge bandslijp- en wetmachine, er komt genoeg aan bod! 

U heeft tijdens deze presentatie voldoende tijd om uw vragen te stellen en meer te leren over de Sorby producten.

De Sorby presentatie vindt plaats in onze cursusruimte, deze bevindt zich op zo'n 100 meter van onze winkel in Arnhem. De presentatie wordt gegeven aan een groep van maximaal 10 personen. 

We zien u graag op zaterdag 15 april!

Let op: Clive spreekt geen Nederlands, deze presentatie wordt in het Engels gegeven. 

Eigenschaften

Datum en tijd
Zaterdag 15 april van 13:30 uur tot ca. 16:30 uur.

Kosten
€ 10,- incl. btw per deelnemer.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan deze presentatie? Voeg dit product dan toe aan uw winkelwagen en rond de bestelling verder af. In de week voor deelname aan deze presentatie ontvangt u een e-mail met praktische informatie.

Bij aanmelding voor deze presentatie gaat u ermee akkoord dat er door een van onze medewerkers foto's worden gemaakt. Deze foto's kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Wilt u liever niet op de foto? Geef dit dan aan bij de desbetreffende medewerker.

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen