Record Power AC400 luchtreiniger

article number: 29799
  • Record Power AC400 luchtreiniger
of € 219,00 voor € 189,00 (per piece) incl. VAT € 156,20 excl. VAT

Product information

Record Power winteractie geldig t/m 28 februari 2022 of zolang de voorraad strekt. 

De Record luchtreiniger AC 400 is perfect voor het reinigen en filteren van de lucht in uw werkplaats! 98% van alle stofdeeltjes tot 5 μm en 85% van alle stofdeeltjes tot 1 μm (1 micron is een duizendste van een millimeter) worden uit de lucht verwijderd! De luchtreiniger produceert weinig geluid en kan goed tijdens het werk gebruikt worden.

De Record luchtreiniger wordt standaard geleverd met een elektrostatisch binnen- en buitenfilter. Vervanging van het filter is makkelijk en kan zonder extra gereedschap. De luchtreiniger heeft drie snelheden. Hiermee wordt 7, 10 of 11,5 m³ per minuut gefilterd. De lucht in een werkplaats met een oppervlak van 20 m² en een hoogte van 2,4 meter kan binnen één uur dus 15 keer gefilterd worden.

De luchtreiniger wordt geleverd met een infrarood afstandsbediening, waarmee u de luchtreiniger kunt in- en uitschakelen, de snelheid kunt regelen en u tevens de duur kunt instellen. De luchtreiniger schakelt dan na 2, 4 of 8 uur automatisch uit.

Let op! U dient de Record luchtreiniger AC 400 aan het plafond op te hangen, zodat het filter vrij kan draaien. Bij het inschakelen zal de AC 400 licht bewegen, daarna hangt de Record luchtreiniger stil (oogbouten (ringschroeven) en bevestigingsplaatjes worden standaard meegeleverd).

Tip! Wanneer u het buitenfilter op tijd vervangt of schoonhoudt, zorgt u ervoor dat het binnenfilter een langere levensduur heeft. Wij adviseren het schoonmaken te doen met een stofzuiger (vanaf de buitenzijde) en niet met een compressor te blazen, dan blaast u namelijk de vezels kapot. 

Let op! Wanneer de filters vuil en verstopt zijn, kan het gebeuren dat de luchtstroom niet meer kan plaatsvinden. Dit kan er toe leiden dat de elektronica overbelast en defect raakt. Dit valt niet binnen de garantie. Gebruik dan ook schone filters voor een langere levensduur!

Garantie
Voor producten van Record Power geldt een fabrieksgarantie van 5 jaar. Voor professioneel gebruik geldt een fabrieksgarantie van 1 jaar. 

Attachments

Specifications

Fabrikantnummer: AC 400
 
Circulatie ft/min (CFM): 260, 362, 409
Circulatie m³/ min:
ca. 7, 10 en 11,5
Geluidsniveau (afhankelijk van circulatieniveau): 62, 67 69 dB
Programmeerbare tijd (uren): 2, 4 en 8
 
Buitenfilter: 5 µm micron
Binnenfilter: 1 µm micron
 
Afmetingen (breedte x diepte x hoogte): 430 x 515 x 255 mm
Afgegeven vermogen motor: 100 Watt
 
Gewicht: 14 kg
 
Inclusief: binnen- en buitenfilter
 
Let op! Voor gebruik dient u de buiten- en binnenfilter eruit te halen en de twee schuimen transportbeschermers eruit te halen.

Extra information

Bekijk onderstaande video voor meer informatie over de AC400 en uitleg over het vervangen van het filter.

Reviews (1) with an average of 5.0 stars

StarStarStarStarStar

De luchtreiniger houdt de werkplaats goed schoon. Het maakt weinig geluid en de afstandsbediening en timer maken het gebruik simpel en praktisch. Ook qua prijs en garantie een aankoop waar ik jaren plezier aan ga beleven.

Door Voortman op 31 oktober 2019

Write a review

Also view

Compare
vink_een_product_aan_dat_u_wilt_vergelijken