Loc-Line vacuümslang set

article number: 21948
  • Loc-Line vacuümslang set
  • Loc-Line vacuümslang set
  • Loc-Line vacuümslang set
  • Loc-Line vacuümslang set
  • Loc-Line vacuümslang set
€ 91,15 (per set) incl. VAT € 75,33 excl. VAT
  • Currently out of stock
    Delivered within 2-5 business days shipping costs € 4,90

Product information

Wilt u houtstof direct bij de bron afzuigen met uw stofafzuiging met een 100 m slang? Dan biedt deze set uitkomst. Loc-Line zorgt voor stofafzuiging aan de stofbron, waardoor het stof nauwelijks in de werkplaats doordringt! Ideaal in combinatie met figuurzaagmachines, houtdraaibanken, vlak- en vandiktebanken, freesmachines, etc. door de stofafzuiging aan de bron, maar ook perfect als toevoeging aan uw huidige stofafzuiging!
 
Baptist heeft een set samengesteld waarmee u deze kunt aansluiten op een 100 mm afzuigslang.
 
De kern van het Loc-Line systeem: de 18-wervelige vacuümslang met een lengte van 600 mm. Is een grotere lengte gewenst, dan zijn meerdere slangen eenvoudig aan elkaar te klikken! Loc-Line is een stofafzuigsysteem opgebouwd rondom een in alle mogelijke vormen te fixeren vacuümslang (die uit meerdere, onderling te fixeren wervels bestaat) van Ø 75mm.  Bij de vacuümslang wordt een rond mondstuk geleverd (een rechthoekig of ovaal mondstuk kunt u apart meebestellen).
 
Aan het uiteinde van de slang plaatst u het blauwe verloopstuk dat u met PVC lijm bevestigd aan het grijze verloopstuk (het blauwe koppelstuk plaatst u binnen de brede kant het grijze verloopstuk). Met de klem maakt u hier de 100 mm afzuigslang vast.

Specifications

Inhoud:
- Loc-Line vacuümslang 600 mm
- Loc-Line zuigstuk rond Ø 117 mm
- Loc-Line verloopstuk 75 mm
- Loc-Line verloopstuk 100 mm

Reviews

Be the first to write a review!

Write a review

Also view

Compare
vink_een_product_aan_dat_u_wilt_vergelijken