Sorby Wobble chuck

article number: 19265
  • Sorby Wobble chuck
  • Sorby Wobble chuck
€ 144,00 (per piece) incl. VAT € 119,01 excl. VAT
  • Delivery from stock
    In stock shipping costs € 4,90

Product information

De Sorby Wobble chuck is een simpele, maar unieke chuck voor het excentrisch houtdraaien. De chuck kan eenvoudig geplaatst worden in een 50 mm zwaluwstaart klauwen. Span het hout tussen de centers en begin uw draaiwerk...
 

Tip! Aangeraden wordt om het hout dat u gebruikt om het object te draaien, niet groter te nemen dan de diameter van de Wobble chuck.  

Specifications

Fabrikantnummer: LRSWC

Geschikt voor: o.a. Sorby Patriot chuck, Oneway en Talon chuck

Extra information

Bekijk de filmpjes hieronder en wordt overtuigd van het gemak en de mogelijkheden!
 
Bekijk de demonstratie film, deel 1:
 
 
Bekijk de demonstratie film, deel 2:
 
 
Robert Sorby (Sheffield)
Robert Sorby is al ruim 200 jaar de belangrijkste fabrikant van gespecialiseerde houtbewerkingsgereedschappen. Vanaf het begin was het de missie van Robert Sorby om gereedschappen te maken van ongeëvenaarde kwaliteit. De houtdraai gereedschappen van Sorby zijn de standaard, waarmee de andere producenten vergeleken worden.
 
Robert Sorby is nog steeds de grootste producent van houtdraaibeitels met een assortiment dat vele problemen die de houtdraaier in de dagelijkse praktijk van het houtdraaien tegen komt, op perfecte wijze oplost. Zo zijn er speciale leunspanen en vele hulpmiddelen om uw werkstukken in de houtdraaibank in te spannen. Daar is het echter niet bij gebleven! De opgedane ervaring wordt ook toegepast in o.a. steek- en hakbeitels, meetgereedschappen en gereedschappen voor de afwerking van uw objecten.
 

U kunt deelgenoot worden van de kennis en ervaring van Robert Sorby d.m.v. de vele instructie dvd’s die op heldere wijze uitleggen hoe u uw ideeën tot het gewenste eindresultaat brengt!

Reviews

Be the first to write a review!

Write a review

Also view

Compare
vink_een_product_aan_dat_u_wilt_vergelijken