Wandelstok verbindingsschroeven messing 20/24 mm, 2 sets

article number: 32205
  • Wandelstok verbindingsschroeven messing 20/24 mm, 2 sets
  • Wandelstok verbindingsschroeven messing 20/24 mm, 2 sets
  • Wandelstok verbindingsschroeven messing 20/24 mm, 2 sets
€ 9,95 (per set) incl. VAT € 8,22 excl. VAT

Product information

Twee sets Sorby ´Stick connector´ verbindingsschroeven voor o.a. wandelstokken en andere stokken die demontabel moeten zijn. Ook te gebruiken voor stokken die uit meerdere houtsoorten bestaan.

Beide schroefsets bestaan elk uit twee delen: één deel met dikker schroefdraad, en één deel met dunner schroefdraad. Boor de afzonderlijke schroefdelen in twee stokdelen in, en draai de stokdelen eenvoudig aan elkaar vast.

Één set heeft een flens met een doorsnede van 24 mm. Deze gebruikt u op ca. 1/3e (bovenaan) de wandelstok. De andere set heeft een flens van 20 mm en gebruikt u op ca. 2/3e, d.w.z. aan de onderzijde van de stok. De stok is daardoor op twee punten uit elkaar te draaien en bestaat dan uit gelijke drie delen.

De door ons aanbevolen inboordiameters zijn 8 (dun schroefdraad) en 11 mm (dik schroefdraad). De inboordiameters zijn door ons getest op zachthout en zijn altijd afhankelijk van de houtsoort. Test altijd zelf uit, welke inboordiameter het beste bij uw houtsoort past.

Specifications

Fabrikantnummer: G25C

Inhoud: 2 verbindingssets

Schroefdraadlengte: 20 mm
Dikte flens: 2,4 mm
Diameter flens set 1: 20 mm
Diameter flens set 2: 24 mm

Aanbevolen inboordiameter zijde 1: 8 mm
Aanbevolen inboordiameter zijde 2: 11 mm

Let op! De inboordiameter is door ons getest op zachthout en is afhankelijk van de houtsoort. Hardhout kan een grotere inboordiameter vereisen.

Reviews (1) with an average of 4.0 stars

StarStarStarStarStar

Fijn dat jullie dit verkopen. Een mooie oplossing voor het maken van deelbare wandelstokken. De verbindingsschroef voldoet prima. Het zou echter fijn zijn als de schroefdraadlengte wat langer zou zijn.Dat zou wat meer stevigheid geven. Ik los het nu op door aan de buitenkant van de stok een buisje aan te brengen.Daarmee is het probleem opgelost. Vriendelijke groet, Rogier Vogelzang

Door Rogier Vogelzang op 26 december 2019

Write a review

Also view

Compare
vink_een_product_aan_dat_u_wilt_vergelijken