Workshops & links

Page back

Hobbycentrum De Liemers

Werkplaats
Address: Marconistraat 20 (parkeerterrein OBW)
Postal code: 6902 PC
City: Zevenaar
State: (Gelderland)
Phone: 0316-342 641
E-mail: hobbycentrum.deliemers@upcmail.nl
Website: www.hobbycentrumdeliemers.nl

Hobbycentrum De Liemers heeft een werkplaats van ca. 80 m2 waar veelal professionele machines aanwezig zijn om hobbyisten in staat te stellen hun creatieve ideeën te verwezenlijken. Dat kan zijn het maken van (klein)meubelen, speelgoed, gebruiksvoorwerpen, etc. Vakmensen en doe –het- zelvers vinden hier elkaar en bieden waar nodig elkaar ook de helpende hand.

Daarnaast hebben we de beschikking over een even grote ruimte, die in gebruik is als atelier. Hier heerst meer rust en hebben hout- en speksteensnijders  hun plek gevonden. Maar ook houtsculpturen  zien hier het daglicht.
 
Een steeds groeiend aantal  leden beoefent hier de schilderkunst. Indien gewenst onder deskundige begeleiding. De koffie- of theepauzes zijn zeker geen storende onderbrekingen!

Hobbycentrum De Liemers  voorziet duidelijk in een behoefte en vervult hiermee een belangrijke maatschappelijke functie in de Liemerse samenleving. Als u een zinvolle en handige invulling wilt geven aan uw vrije tijd bent u bij ons zeker aan het juiste adres.

Hobbycentrum De Liemers is geopend van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 16.00 uur en vrijdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur.

Compare
vink_een_product_aan_dat_u_wilt_vergelijken