Vacuümzak compleet 660 x 715mm

article number: 25621
  • Vacuümzak compleet 660 x 715mm
€ 88,05 (per piece) incl. VAT € 72,77 excl. VAT
  • Delivery from stock
    Delivery from stock, 1-2 days shipping costs € 4,90

Product information

Met het Roarockit vacuümsysteem maakt u eenvoudig gelijmde vlakke en gebogen objecten, zoals skateboards, speelbogen, balansborden, ladefronten, armleuningen en kistdeksels. Gebruik voor gebogen objecten een mal.
 
Deze Thin Air Kit bevat een duurzame vacuumzak van 660 bij 715 mm, een ademnet en een handpomp. De vacuumzak heeft één aansluitpunt voor pompbediening en is voorzien van een verzegeltape.

De vacuümzak is gemaakt van stevig duurzaam vinyl en elektrisch afgedicht om een luchtdichte kamer mogelijk te maken. Stop uw werkstuk met het ademnet eromheen in de zak en sluit deze aan de open zijde af met de afsluittape. Verwijder zoveel mogelijk lucht uit de zak voor het afsluiten en het pompen. Witte lijm en epoxy lijm hechten niet aan de zak.

Hoewel de vacuumzak van stevig vinyl is gemaakt, is het van belang er goed op te letten dat er geen gaatjes in de zak ontstaan. Dat kan gebeuren als u het over een niet opgeruimde ondergrond verschuift of als u het op een scherp voorwerp zet zoals een spijker, schroef of een of ander scherp stuk gereedschap. Houd stof weg van de vacuümzak, met name in het gebied van de afsluittape.

Indien nodig, was dan de vacuumzak alleen met water, aangezien zeep een olie-achtige filmlaag achterlaat die verhindert dat de afsluittape een luchtdichte afsluiting maakt. Oefen droog met dit vacuumsysteem tot u er vertrouwd mee bent, alvorens het systeem voor uw project te gebruiken.

Attachments

Specifications

Afmetingen: 660 x 715 mm, 26x28" 
 
Inclusief:
- handvacuümpomp
- vacuümzak
- afsluittape
- ademnet
- aansluitstuk op zak voor handpomp met inlaat opening

Extra information

Reviews

Be the first to write a review!

Write a review

Also view

Ademnet

Ademnet

article number: 25633
€ 6,05 incl. VAT € 5,00 excl. VAT
Delivery from stock, 1-2 days
Vacuümpomp

Vacuümpomp

article number: 25634
€ 17,05 incl. VAT € 14,09 excl. VAT
Delivery from stock, 1-2 days
Compare
vink_een_product_aan_dat_u_wilt_vergelijken