Atoma diamant slijpplaat los 75 x 210 mm extra fijn 1200 mesh

Produktnummer: 34312
Nieuw
  • Atoma diamant slijpplaat los 75 x 210 mm extra fijn 1200 mesh
  • Atoma diamant slijpplaat los 75 x 210 mm extra fijn 1200 mesh
  • Atoma diamant slijpplaat los 75 x 210 mm extra fijn 1200 mesh
€ 70,70 (pro stuk) inkl. MwSt€ 58,43 ohne MwSt
  • Lieferung ab Lager
    Auf lager Versandkosten € 4,90 Kostenlose Abholung in Arnheim

Produktinformationen

Deze extra fijne diamantplaat van Atoma heeft een mesh van 1200. De Japanse diamantplaat kunt u plakken op uw eigen onderplaat, maar u kunt deze ook plakken aan de onderkant van de Atoma diamantsteen met aluminium basis. Hierdoor kunt u zelf een dubbele diamantslijpsteen maken met de voor u gewenste meshes. Plaats een dubbele diamantslijpsteen in een slijpsteenhouder om de onderkant niet te belasten.

Het grootste voordeel van diamantstenen is dat ze een enorm lange standtijd hebben en de hardste metaalsoorten kunnen slijpen.

De Atoma stenen zijn ideaal als startpunt voor het voorslijpen van uw gereedschap. De stenen werken bijzonder agressief en nemen veel materiaal af in vergelijking met andere diamantstenen. U kunt hierdoor bijvoorbeeld gemakkelijk een andere hoek aan uw gereedschap brengen.

Tip! Gebruik water bij het slijpen van uw gereedschap om het slijpsel weg te laten vloeien. Dit verlengt de levensduur van uw diamantsteen.

Eigenschaften

Fabrikantnummer: ATM75-12C

Vorm: rechthoekig
Afmeting:
75 x 210 mm
Korrel: 1200 mesh extra fijn

Auch ansehen

Kundenmeinung

Baptist nutzt Trusted Shops als unabhängigen Dienstleister zum Einholen von Bewertungen. Trusted Shops hat Maßnahmen ergriffen, um sicherzustellen, dass es sich um echte Bewertungen handelt. Mehr Informationen